Fiança per al seu apartament turístic. La necessites?

05/07/2018 16:39:16 / per Brecht Machiels

banner: fianca per al seu apartament turistic

Les fiances poden ser un tema complicat. Especialment per a un apartament turístic. Hi ha molts factors, tant a favor com també en contra. La decisió d’implementar una fiança es completament seva, en aquesta llista pretenem ajudar-lo a prendre la decisió que més s’ajusta a les seves necessitats.

Els avantatges d'implementar fiançes.

Restes d'una casa colpejada per un tornadoEncara que probablement hagi decorat el seu apartament turístic per a major durabilitat, els accidents poden ocórrer. Quan ha cobrat una fiança, té la possibilitat de cobrir els costos causats pel dany. Si no pot obtenir suficient per cobrir totalment la despesa, pot recuperar part de la suma.

La implementació d'una fainça també li permet realitzar un seguiment de l'estat del seu apartament turístic. Encara que ja té un bon procés de check out, aquesta estratègia el pot recolzar en estar encara més informat de l'estat del pis.

 

¿Vol un pronòstic d'ingressos?  Faci clic aquí per veure quant hauria de recaudar el seu apartament

 

Els dipòsits de seguretat són una pràctica estàndard en molts casos de lloguer d'apartaments turístics. El fet de tenir una fiança no l’ajuda nomes a assegurarse de que l’hoste no s’endugui res, sinó que també li dona una imatge més professional al tracte amb el client, ja que encara que estigui intentant construir una relació amb el client, una fiança sempre és una bona opció-

close up d'un full de notes amb push pin sobre fons blanc amb traçat de retallFinalment, una fiança també pot deixar una nota mental en els seus convidats. Tenen la sensació de que podrien perdre diners i, per tant, van més amb compte amb la seva propietat. Els seus convidats se sentiran més responsables del seu apartament.

 

Els desavantatges del dipòsit.

Encara que hi ha molts aspectes positius en reclamar una fiança, també hi ha alguns desavantatges. Hi han persones que assenyalen el fet que és més difícil tenir una imatge clara sobre quins dipòsits s'han retornat i quins dipòsits s’han de retornar, encara més quan es tracta de dipòsits en efectiu.

 

un dit premeu el teclat blau Button Back on Black Computer Keyboard. Vista de primer pla. Enfocament selectiu.

En el cas de dipòsits en efectiu, aquests poden causar una mica d'estrès. Si conserva part del dipòsit en el check-out, el seu convidat pot discutir amb vostè. Això pot causar alguns problemes i podt derivar en una mala opinió del apartament. En última instància, això pot generar molt malestar per a vostè com a propietari. El seu convidat també pot voler venjar-se deixant comentaris negatius. No obstant això, quan s’es honest en la quantitat que es retèn, això no hauria de ser un problema.

 

I sí, també hi ha un problema de confiança. Quan sol·licita un dipòsit per danys, pot semblar que no confia en els seus convidats amb respecte a la seva propietat i les seves pertinences però al mateix temps, els està demanant que confiïn en vostè. D'altra banda, com ja es va esmentar, les fiançes són una pràctica comuna. No hi hacap mena de practica personalitzada en aquest tema.

 Faci Clic Per Aprendre tot de la Gestión d'ingressos

Encara està demanant un dipòsit en efectiu?

dona somrient i mirant davant ella mentre utilitza la seva targeta de crèdit amb el seu ordinador portàtil.Alguns dels inconvenients del dipòsit tenen a veure amb l'efectiu. Però encara hem de tenir problemes amb els diners en efectiu? Avui dia, la majoria de les reserves es realitzen en línia i es paguen amb targeta. Si realitza la reserva a través de booking.com, pot usar l'autorització prèvia. Això significa que no cobra a l'hoste, però la fiança està bloquejada en la targeta. Per Airbnb, la fiança no es cobra tampoc. Pot configurar el dipòsit fins a 14 dies després del check-out a través del seu centre de resolució.

 

Sempre reté diners?

Aquesta és la part difícil. S’han de cobrar els diners per a un petit dany? Alguns accidents són comuns per a vostè i ha d'estar preparat per a això. Deixar caure un got o un plat és un accident que es pot resoldre ràpidament i reemplaçar els articles no buidarà el seu compte bancari.

 

On traça la línia? Depèn de vostè. En llegir fòrums de propietaris, hi ha diferents opinions. Hi ha gent que diu que intentaran amagar-ho. Uns altres sempre cobraran diners i uns altres mai. Com ja hem dit, depèn de vostè i com se senti més còmode.

mecànic amb claus en butxaca al taller de reparació

Una altra cosa a considerar és la raó per la qual s’ha trencat l’objecte. Ha mantingut bé els seus mobles? Alguns perns o cargols fluixos podrien ser la causa del dany. Potser l'article anava a ser reemplaçat aviat de totes maneres. Ha de el seu convidat pagar per això?

 

Concloguem

Per tant, si decideix o no implementar una fiança al seu apartament turístic, tot depèn de vostè com a propietari. Què el que mes li convé? També ha de pensar en el tipus de convidats que generalment rep o el valor de l'inventari. De debò té sentit demanar un dipòsit?

 

 

No estàs segur sobre què comprovar al teu apartament quan un hoste ha marxat? Obtingui la seva llista de Check-out ara!

Temes: Gestió de propietat

Brecht Machiels

Escrit per Brecht Machiels