Les característiques indispensables de les empreses de gestió d'apartaments turístics

03/01/2019 16:47:12 / per Morgane Bouquaheux publicat en gestió de la propietat

0 Comentaris

Tenir un apartament turístic a Barcelona és un honor considerant l’evolució del turisme en aquesta ciutat. Per guanyar temps potser hauràs de contactar amb una empresa de gestió. Una empresa de gestió, com indica el seu nom, gestiona el teu apartament turístic per tu. De totes maneres has d’anar amb cura, per que si bé totes les empreses proporcionen gairebé el mateix servei, algunes tan sols fan el servei mínim mentre que d’altres es desviuran, assegurant que tinguis una experiència excel·lent a tots els nivells.

llegir Més

7 consells sobre la gestió d'un apartament turístic

03/01/2019 16:44:51 / per Benjamin Dumas publicat en gestió de la propietat

0 Comentaris

Gestionar tot sol un apartament turístic pot ser difícil i portar molt de temps. La llista de responsabilitats és llarga, entre d’altes: Cuidar dels processos de check-in i check-out, gestionar els preus, coordinar la neteja i el manteniment... Si has decidit gestionar el teu apartament per tu mateix, aquí tens una llista de consells que poden ser útils per tenir més èxit.

llegir Més

Barcelona: Invertir o no en un apartament turístic?

03/01/2019 16:39:05 / per Shree Magdani publicat en gestió de la propietat

0 Comentaris

 

El turisme a Barcelona creix i creix. La mateixa ciutat atrau turistes i viatgers de tot el mon, tots necessiten un lloc on quedar-se. Una gran majoria d’aquests turistes opten per quedar-se a un apartament enlloc d’un hotel. En la major part pels costos, però també per l’experiència. Sentir com si estiguessis a casa, anant i venint com vulguis i no haver-se de preocupar per veïns sorollosos són algunes de les raons.

llegir Més

Amb quines empreses hauries de treballar si ets propietari d'un pis turístic

20/12/2018 17:02:56 / per Angéline Guisset publicat en gestió de la propietat

0 Comentaris

Tenir lloguers turístics és una feina a temps complet i treballar amb empreses de gestió o proveïdors de serveis t’ajudarà a gestionar la teva propietat. També t’ajudarà a proporcionar un servei excel·lent pels teus hostes i estalviar una considerable quantitat de temps. En aquest article trobaràs una comparació entre gestionar en solitari el teu apartament, fer-ho amb proveïdors externs o directament amb una empresa de gestió.

llegir Més

Per que no necessites entregar el teu lloguer turístic a una empresa de gestió

20/12/2018 13:28:29 / per Rebecca Carmichael publicat en gestió de la propietat

0 Comentaris

Ets algú organitzat de manera que mantenir un calendari de disponibilitat pel teu apartament no hauria de ser cap problema, el manteniment tampoc hauria de ser molt més difícil que unes reformes fetes per tu mateix i si, pot ser avorrit, però netejar l’apartament no ha de costar tant. D’aquesta manera, per què entregar el teu apartament a una empresa de gestió quan ho pots fer tot tu?

llegir Més

Informes policials: Acatar o dir adéu.

17/12/2018 12:10:16 / per Shree Magdani publicat en Gestión de propiedad, gestió de la propietat

0 Comentaris

Des de que la llei del turisme va entrar en vigor a Espanya, ara és obligatori pels propietaris d’apartaments turístics de registrar TOTS els seus hostes a la policia en un màxim de 24 hores des de la seva arribada. 

llegir Més

Barcelona i Airbnb: Sinergia per un turisme sostenible

10/12/2018 15:17:55 / per Giovanni Luigi publicat en airbnb, gestió de la propietat

0 Comentaris

 

Els apartaments turístics han estat sotmesos a un debat seriós els darrers anys a Barcelona. Un apartament es considera turístic quan l’estada a l’apartament no excedeix les 31 nits. Degut a això, qualsevol llistat d’apartament turístic que sobrepassi aquest límit necessita d’una llicència turística. No obstant, el 2013 la ciutat va posar límit a la xifra total de llicències que es podien emetre. En moltes de les zones més populars de la ciutat a nivell turístic com Ciutat Vella, l’ajuntament va anar més enllà i no renovarà la llicència quan aquesta caduqui.

llegir Més

Com millorar el teu llistat a Airbnb

08/11/2018 16:06:12 / per Angéline Guisset publicat en airbnb, turista, llistat, gestió de la propietat

0 Comentaris

Tenir un apartament a Airbnb no és prou per atreure l’atenció d’un hoste en potencia. Gestionar les propietats també vol dir tenir un bon llistat per atreure el màxim de gent possible.

Si vols alguns consells per ajudar-te amb els teus llistats d’Airbnb, has de ser atent amb això.

 

llegir Més

Què es el PEUAT?

08/11/2018 16:05:29 / per Angéline Guisset publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Al 2014 l’ajuntament va suspendre l’emissió de llicències per fer activitats hospitalàries i totes les demandes en progrés i les futures demandes, en conseqüència, han quedat estancades des d’aleshores.

Això inclou apart-hotels, cases de convidats, hotels i hostals, albergs juvenils, residències col·lectives d’acomodació temporal i apartaments turístics, inclosos els lloguers estacionals d’apartaments anomenats “HUT” (lloguers sense duració mínima amb un equivalent econòmic).

 

llegir Més

Com fer que el teu apartament turístic sigui millor que el 99% de la competència

08/11/2018 16:04:39 / per Benjamin Dumas publicat en gestió de la propietat

0 Comentaris

 Si tens un apartament turístic, has d’intentar oferir un servei que estigui per sobre de les expectatives dels turistes. Això pot significar un equipament bàsic o elements d’apartament com connexió WIFI o un assecador de cabell. Que pots afegir a la propietat per millorar-la? Si no n’estàs del tot segur, aquest és el teu article. Posarem l’accent en el que has de tenir al teu apartament turístic per tal que sigui perfecte. Llegeix-ho tot, aplica les normes a la teva propietat i estaràs en camí de proporcionar el millor servei possible.

llegir Més