Tot el que vols saber sobre la taxa turística

06/07/2018 14:41:31 / per Clément Vallat publicat en tourist tax

0 Comentaris

Si gestiones un apartament turístic a Barcelona, aleshores deus estar familiaritzat amb el “impuesto sobre las estàncies turísticas”, més conegut com la taxa turística. Al 2012, Catalunya implementà un nou impost per qualsevol persona que faci servir serveis d’hospitalitat durant la seva estada a la regió.

llegir Més

Fiança per al seu apartament turístic. La necessites?

05/07/2018 16:39:16 / per Brecht Machiels publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Les fiances poden ser un tema complicat. Especialment per a un apartament turístic. Hi ha molts factors, tant a favor com també en contra. La decisió d’implementar una fiança es completament seva, en aquesta llista pretenem ajudar-lo a prendre la decisió que més s’ajusta a les seves necessitats.

llegir Més

8 Despeses ocultes de ser propietaris d’un apartament turístic

28/06/2018 16:56:17 / per Brecht Machiels publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

 

Ser propietari d’un apartament turístic a Barcelona té molt bona pinta. Certament és una bona inversió. Sabies però, que hi ha despeses ocultes per ser-ne propietari? Si, fer una bona feina en la gestió d’ingressos és una gran part de l’èxit del teu apartament turístic. Quines despeses ocultes hi ha que hagis de tenir en consideració? Entrem en aquesta matèria.

llegir Més

Què esperar de la vostra empresa de gestió d'apartaments turístics

28/06/2018 15:03:01 / per Clément Vallat publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Si ets propietari d’un apartament turístic possiblement saps que la gestió és gairebé una feina a temps complet. És per aquest motiu que més i més propietaris d’apartaments decideixen treballar amb empreses de gestió per que s’ocupin de tot per ells. Però amb la multiplicació d’empreses que estan entrant aaquest mercat i que proposen i ofereixen serveis similars, es fa més difícil escollir una entre la resta. Aquest article farà una llista dels serveis més deixats de banda que una empresa de gestió de propietat pot i ha d’oferir als seus propietaris. 

llegir Més

Fa la vostra empresa de gestió una bona feina?

25/06/2018 17:38:06 / per Clément Vallat publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

¿Vàreu escollir treballar amb una empresa de gestió de propietat? Aleshores aquests punts són per vosaltres. Trobareu una llista dels diversos passos que podeu seguir per comprovar si la vostra empresa de gestió de la propietat està fent una molt bona feina o bé si posen en risc la vostra llicència turística.

llegir Més

La importància dels netejadors adequadament formats i feliços.

16/04/2018 10:55:06 / per Brecht Machiels publicat en Gestió de recursos humans, Neteja

0 Comentaris

Alguna vegada t'has allotjat en un apartament turístic que no estava molt net? Probablement no va gaudir d’aquesta estada, veritat? Els teus convidats sentiran exactament el mateix. Però són els teus netejadors els culpables? Els vas entrenar adequadament i els vas fer sentir benvolguts? Sí, un personal de neteja capacitat i feliç és molt important per a l'experiència dels teus convidats. Deixa’ns donar-te algunes idees sobre com entrenar al teu personal de neteja i com mantenir-los feliços.

llegir Més

Com decorar el teu apartament turístic per a major durabilitat.

16/04/2018 10:01:55 / per Brecht Machiels publicat en Manteniment, Decoració

0 Comentaris

En decorar un apartament turístic, hi ha diverses coses a tenir en compte. Desitges que l'apartament es llogui, però també ha de ser de baix manteniment i tenir mobles duradors. La comoditat que ofereix l’apartament és un pas molt important cap a l'experiència general del client. La següent llista et donarà una bona idea del que has de considerar.

llegir Més

Decora el teu apartament turístic perquè es vengui millor.

13/04/2018 15:12:40 / per Brecht Machiels publicat en Decoració, Màrqueting

0 Comentaris

En decorar un apartament turístic, hi ha diverses coses a tenir en compte. Molta gent prefereix un apartament turístic que un hotel. Principalment perquè li resulta una millor experiència en vacances. Desitges assegurar-te de donar-li als teus convidats aquesta experiència. Sobretot, desitges que l'allotjament es llogui. Però, com podem fer això? Bé, hi ha un parell de coses importants a tenir en compte.

llegir Més

Com saps si la teva empresa de manteniment és suficientment bona?

13/04/2018 13:25:20 / per Brecht Machiels publicat en Manteniment

0 Comentaris

Buscar un empresa de manteniment fiable per a la teva propietat de lloguer pot semblar molt treball. Probablement no vulguis gastar a l'excés, ni vols que facin una reparació ràpida que acaba sent un problema de nou el dia o la setmana següent. Si estàs en el negoci de llogar apartaments turístics, també vols una empresa de manteniment en el qual puguis confiar quan estiguis en presència dels teus hostes. És per això que vam fer aquesta llista amb coses de tenir en compte a l'hora de triar una empresa de manteniment.

llegir Més

Com: seleccionar als hostes de Airbnb

13/04/2018 13:07:48 / per Giovanni Luigi publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Allotjar a estranys al teu apartament turístic pot ser un factor de risc principal, per tant, és important que els propietaris ho tinguin en compte. Conèixer als seus convidats és important, però de vegades resulta ser complicat, lent i, finalment, sense èxit. No obstant això, la plataforma de Airbnb, que es basa en el concepte de confiança mútua, podria facilitar el procés.

llegir Més