Gestionar la teva propietat de lloguer: Lluny, a prop o on faci falta

20/09/2018 12:49:54 / per Shree Magdani publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

 

Ser propietari a l’estranger, sigui una casa, un terreny o una oficina, pot ser molt lucratiu. No obstant, gestionar i mantenir el teu establiment perque mantingui la qualitat més alta possible requereix un alt nivell de cura i atenció. Pel que fa a una propietat de lloguer per curt o llarg termini, és extremadament important que la teva propietat estigui neta, funcioni perfectament i estigui disponible pels teus hostes tal i com està descrita al teu anunci.

llegir Més

¿Com identificar famílies pel teu apartament turístic?

07/09/2018 10:52:26 / per Angéline Guisset publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Si ets propietari a Airbnb, possiblement ja hagis tingut una mala experiència amb un grup problemàtic. Això no hagués passat si haguessis identificat famílies a diversos nivells.

En aquest article trobaràs com atreure famílies pel teu apartament turístic!

llegir Més

Optimitzar els teus ingressos d’Airbnb

03/09/2018 17:42:37 / per Clément Vallat publicat en Gestió d'Ingressos

0 Comentaris


Estàs llogant el teu apartament a Airbnb i en vols obtenir el màxim benefici possible? Si és així, aquest article serà del teu interès ja que assenyalarem maneres senzilles però efectives d’incrementar la rendibilitat del teu apartament. Les primeres bones notícies és que Airbnb és possiblement el lloc adequat per llistar el teu lloguer turístic ja que divideix la comissió entre els amfitrions i hostes que només paguen un 3% del total de la reserva.

llegir Més

Què és la temporalitat i com afecta l’industria del turisme?

24/08/2018 14:59:52 / per Giovanni Luigi publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Abans de començar a mirar les moltes estratègies que es poden emprar per créixer en una industria afectada per una temporalitat forta com és la turística, donarem una ullada més propera als impactes negatius de la temporalitat per propietaris a Barcelona.

llegir Més

Com és el canal que millor s'adapta al seu apartament turístic?

23/08/2018 13:12:47 / per Brecht Machiels publicat en Gestió de propietat, HR Management, Màrqueting

0 Comentaris

 

Per què emprar les OTA?

Especialment quan comences és difícil crear expectatives i tenir reserves directes al teu apartament turístic. Les OTA (“Online Travel Agencies” o agències de viatge en línia) t’ajuden a tenir reserves. Això és així perquè aquestes plataformes han acumulat una popularitat molt gran i viatgers de tot el globus hi entraran per trobar la millor oferta.

llegir Més

La Revolució en la Gestió d’Ingressos

23/08/2018 12:40:03 / per Shree Magdani publicat en Gestió de propietat, Revenue Management

0 Comentaris

 

Establir el preu correcte pel teu apartament, habitació, casa o l’establiment que decideixis llogar al públic és extremadament important. Oblidar-se de certs costos pot deixar-te amb pocs diners o fins i tot en una posició de pèrdues financeres. Volem ajudar-te a evitar-ho!

llegir Més

Tot el que vols saber sobre la taxa turística

06/07/2018 14:41:31 / per Clément Vallat publicat en tourist tax

0 Comentaris

Si gestiones un apartament turístic a Barcelona, aleshores deus estar familiaritzat amb el “impuesto sobre las estàncies turísticas”, més conegut com la taxa turística. Al 2012, Catalunya implementà un nou impost per qualsevol persona que faci servir serveis d’hospitalitat durant la seva estada a la regió.

llegir Més

Fiança per al seu apartament turístic. La necessites?

05/07/2018 16:39:16 / per Brecht Machiels publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Les fiances poden ser un tema complicat. Especialment per a un apartament turístic. Hi ha molts factors, tant a favor com també en contra. La decisió d’implementar una fiança es completament seva, en aquesta llista pretenem ajudar-lo a prendre la decisió que més s’ajusta a les seves necessitats.

llegir Més

8 Despeses ocultes de ser propietaris d’un apartament turístic

28/06/2018 16:56:17 / per Brecht Machiels publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

 

Ser propietari d’un apartament turístic a Barcelona té molt bona pinta. Certament és una bona inversió. Sabies però, que hi ha despeses ocultes per ser-ne propietari? Si, fer una bona feina en la gestió d’ingressos és una gran part de l’èxit del teu apartament turístic. Quines despeses ocultes hi ha que hagis de tenir en consideració? Entrem en aquesta matèria.

llegir Més

Què esperar de la vostra empresa de gestió d'apartaments turístics

28/06/2018 15:03:01 / per Clément Vallat publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Si ets propietari d’un apartament turístic possiblement saps que la gestió és gairebé una feina a temps complet. És per aquest motiu que més i més propietaris d’apartaments decideixen treballar amb empreses de gestió per que s’ocupin de tot per ells. Però amb la multiplicació d’empreses que estan entrant aaquest mercat i que proposen i ofereixen serveis similars, es fa més difícil escollir una entre la resta. Aquest article farà una llista dels serveis més deixats de banda que una empresa de gestió de propietat pot i ha d’oferir als seus propietaris. 

llegir Més