Com millorar el teu llistat a Airbnb

08/11/2018 16:06:12 / per Angéline Guisset publicat en airbnb, llistat, turista, gestió de la propietat

0 Comentaris

Tenir un apartament a Airbnb no és prou per atreure l’atenció d’un hoste en potencia. Gestionar les propietats també vol dir tenir un bon llistat per atreure el màxim de gent possible.

Si vols alguns consells per ajudar-te amb els teus llistats d’Airbnb, has de ser atent amb això.

 

llegir Més

Què es el PEUAT?

08/11/2018 16:05:29 / per Angéline Guisset publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Al 2014 l’ajuntament va suspendre l’emissió de llicències per fer activitats hospitalàries i totes les demandes en progrés i les futures demandes, en conseqüència, han quedat estancades des d’aleshores.

Això inclou apart-hotels, cases de convidats, hotels i hostals, albergs juvenils, residències col·lectives d’acomodació temporal i apartaments turístics, inclosos els lloguers estacionals d’apartaments anomenats “HUT” (lloguers sense duració mínima amb un equivalent econòmic).

 

llegir Més

Com fer que el teu apartament turístic sigui millor que el 99% de la competència

08/11/2018 16:04:39 / per Benjamin Dumas publicat en gestió de la propietat

0 Comentaris

Si tens un apartament turístic, has d’intentar oferir un servei que estigui per sobre de les expectatives dels turistes. Això pot significar un equipament bàsic o elements d’apartament com connexió WIFI o un assecador de cabell. Que pots afegir a la propietat per millorar-la? Si no n’estàs del tot segur, aquest és el teu article. Posarem l’accent en el que has de tenir al teu apartament turístic per tal que sigui perfecte. Llegeix-ho tot, aplica les normes a la teva propietat i estaràs en camí de proporcionar el millor servei possible.

llegir Més

De l'infern al cell: Transforma el teu apartament turístic

08/11/2018 16:04:20 / per Angéline Guisset publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Quan gestiones un apartament turístic, hi ha molts factors per tenir en consideració per garantir que els hostes rebin el millor servei possible, i que compleixen amb les normes de la casa, que l’apartament no pateix de la successió d’entrades però també que els teus veïns no es veuran molestos per l’activitat.

Es un equilibri molt fi el mantenir feliços tots els accionistes, però amb una bona organització, un equip eficient i normes de casa ben escrites, no hauria de ser un problema.

 

llegir Més

Stay U-Nique i el turisme sostenible

28/09/2018 11:10:25 / per Clément Vallat publicat en Barcelona

0 Comentaris

¿Què és el turisme sostenible?

Durant els darrers 70 anys, el turisme global ha crescut de 25 milions de viatgers anuals a 1320 milions el 2017, i s’espera que arribi als 1800 milions l’any 2030.

El creixement de la classe mitja i la introducció legal de les vacances pagades a la majoria de països desenvolupats ha jugat un paper clau en aquest creixement. No obstant, la recent i dràstica caiguda en despeses de transport i ara l’accessibilitat i centralització de la reserva d’acomodació sense la necessitat d’una agència de viatges com a intermediària, a través de plataformes de reserva com Airbnb i Booking.com són també factors que en gran mesura han contribuït a l’augment del turisme global en anys recents.

llegir Més

Els millors 9 consells per Airbnb

24/09/2018 17:23:29 / per Benjamin Dumas publicat en airbnb, Barcelona, lloguer de vacances, holiday rental, tourist, consells

0 Comentaris

¿Tens un apartament i vols rebre els millors consells per Airbnb? Aquest article està especialment adaptat per tu.

Tothom coneix Airbnb, és una empresa que para per si mateixa. La popularitat de Airbnb ha creat competència entre els diversos propietaris per llogar els seus apartaments i l’equip de Stay U-nique és aquí per donar-te els millors 9 consells sobre com fer el millor us de la plataforma i arriba al màxim d’activitat de lloguer.

llegir Més

Estatus de Superamfitrió: Tot el que has de saber

22/09/2018 14:23:24 / per Benjamin Dumas publicat en airbnb, Màrqueting

0 Comentaris

Superamfitrió és una etiqueta per propietaris amb experiència a Airbnb. Aquesta posició mostra als teus hostes que ets un amfitrió perfecte i ajuda a que confiïn en tu. Els superamfitrions guanyen de mitjana un 22% més que altres amfitrions a Airbnb. Si ets un dels 400.000 superamfitrions que hi ha a tot el mon, serà més fàcil trobar hostes. En aquest article t’explicarem tot el que s’ha de saber sobre el Superamfitrió a Airbnb.

llegir Més

Gestionar la teva propietat de lloguer: Lluny, a prop o on faci falta

20/09/2018 12:49:54 / per Shree Magdani publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Ser propietari a l’estranger, sigui una casa, un terreny o una oficina, pot ser molt lucratiu. No obstant, gestionar i mantenir el teu establiment perque mantingui la qualitat més alta possible requereix un alt nivell de cura i atenció. Pel que fa a una propietat de lloguer per curt o llarg termini, és extremadament important que la teva propietat estigui neta, funcioni perfectament i estigui disponible pels teus hostes tal i com està descrita al teu anunci.

llegir Més

¿Com identificar famílies pel teu apartament turístic?

07/09/2018 10:52:26 / per Angéline Guisset publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Si ets propietari a Airbnb, possiblement ja hagis tingut una mala experiència amb un grup problemàtic. Això no hagués passat si haguessis identificat famílies a diversos nivells.

En aquest article trobaràs com atreure famílies pel teu apartament turístic!

llegir Més

Optimitzar els teus ingressos d’Airbnb

03/09/2018 17:42:37 / per Clément Vallat publicat en Gestió d'Ingressos

0 Comentaris


Estàs llogant el teu apartament a Airbnb i en vols obtenir el màxim benefici possible? Si és així, aquest article serà del teu interès ja que assenyalarem maneres senzilles però efectives d’incrementar la rendibilitat del teu apartament. Les primeres bones notícies és que Airbnb és possiblement el lloc adequat per llistar el teu lloguer turístic ja que divideix la comissió entre els amfitrions i hostes que només paguen un 3% del total de la reserva.

llegir Més