La importància dels netejadors adequadament formats i feliços.

16/04/2018 10:55:06 / per Brecht Machiels publicat en Gestió de recursos humans, Neteja

0 Comentaris

Alguna vegada t'has allotjat en un apartament turístic que no estava molt net? Probablement no va gaudir d’aquesta estada, veritat? Els teus convidats sentiran exactament el mateix. Però són els teus netejadors els culpables? Els vas entrenar adequadament i els vas fer sentir benvolguts? Sí, un personal de neteja capacitat i feliç és molt important per a l'experiència dels teus convidats. Deixa’ns donar-te algunes idees sobre com entrenar al teu personal de neteja i com mantenir-los feliços.

llegir Més

Com decorar el teu apartament turístic per a major durabilitat.

16/04/2018 10:01:55 / per Brecht Machiels publicat en Manteniment, Decoració

0 Comentaris

En decorar un apartament turístic, hi ha diverses coses a tenir en compte. Desitges que l'apartament es llogui, però també ha de ser de baix manteniment i tenir mobles duradors. La comoditat que ofereix l’apartament és un pas molt important cap a l'experiència general del client. La següent llista et donarà una bona idea del que has de considerar.

llegir Més

Decora el teu apartament turístic perquè es vengui millor.

13/04/2018 15:12:40 / per Brecht Machiels publicat en Decoració, Màrqueting

0 Comentaris

llegir Més

Com saps si la teva empresa de manteniment és suficientment bona?

13/04/2018 13:25:20 / per Brecht Machiels publicat en Manteniment

0 Comentaris

 

Buscar un empresa de manteniment fiable per a la teva propietat de lloguer pot semblar molt treball. Probablement no vulguis gastar a l'excés, ni vols que facin una reparació ràpida que acaba sent un problema de nou el dia o la setmana següent. Si estàs en el negoci de llogar apartaments turístics, també vols una empresa de manteniment en el qual puguis confiar quan estiguis en presència dels teus hostes. És per això que vam fer aquesta llista amb coses de tenir en compte a l'hora de triar una empresa de manteniment.

llegir Més

Com: seleccionar als hostes de Airbnb

13/04/2018 13:07:48 / per Giovanni Luigi publicat en Gestió de propietat

0 Comentaris

Allotjar a estranys al teu apartament turístic pot ser un factor de risc principal, per tant, és important que els propietaris ho tinguin en compte. Conèixer als seus convidats és important, però de vegades resulta ser complicat, lent i, finalment, sense èxit. No obstant això, la plataforma de Airbnb, que es basa en el concepte de confiança mútua, podria facilitar el procés. Hi ha moltes maneres de revisar als seus convidats de Airbnb per assegurar-se que deixin de ser uns desconeguts i es converteixin en hostes de confiança. "No hi ha raó per tenir una experiència anònima. Una vegada que les persones tenen la seva identitat en línia, llavors construeixen una reputació. De sobte vius en un món sense estranys ". CEO de Airbnb

llegir Més